ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η ιστοσελίδα gnosiatriki.gr παρέχει ενημερωτικό περιεχόμενο για ιατρικά θέματα και θέματα υγείας, προερχόμενο από αξιόπιστες πηγές όπως επιστημονικά περιοδικά, κυβερνητικές ιστοσελίδες και οργανισμούς υγείας. Ωστόσο, το περιεχόμενο προορίζεται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελεί υποκατάστατο της συμβουλής ενός επαγγελματία υγείας, της ιατρικής εξέτασης ή της διάγνωσης.

Η ιστοσελίδα δεν παρέχει ιατρικές υπηρεσίες, συνταγογράφηση φαρμακευτικής αγωγής ή οποιαδήποτε άλλη μορφή ιατρικής συμβουλής. Οι χρήστες προτρέπονται να χρησιμοποιούν το περιεχόμενο με σύνεση και να συμβουλεύονται πάντα έναν επαγγελματία υγείας για κάθε ιατρικό ζήτημα ή ανησυχία. Σε περίπτωση ανάγκης, καλέστε το 166. Είναι σημαντικό να μην αγνοείτε τις ιατρικές συμβουλές, να μην καθυστερείτε να αναζητήσετε βοήθεια και να μην τροποποιείτε τη φαρμακευτική σας αγωγή με βάση πληροφορίες που διαβάσατε στο gnosiatriki.gr.

Η χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται την αποδοχή της δήλωσης αποποίησης ευθύνης και των σχετικών όρων χρήσης και πολιτικής απορρήτου. Οι πληροφορίες ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση, καθώς στόχος είναι η παροχή των πιο ακριβών και επίκαιρων δεδομένων.

Τέλος, το gnosiatriki.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την υγειονομική περίθαλψη που παρέχεται με βάση το υλικό του. Το υλικό παρέχεται ως συμπληρωματικό μέσο πληροφόρησης και όχι ως υποκατάστατο της γνώσης και εμπειρίας των επαγγελματιών υγείας. Συμβουλευτείτε πάντα το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για να βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες ισχύουν για την προσωπική σας περίπτωση.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.